Persondatapolitik

Det er vigtigt for Lind Outdoor, at alle kan have tillid til vores virke og vores evne til at beskytte personoplysninger. Derfor har vi en persondatapolitik, der beskriver vores tilgang til personoplysninger, og hvordan vi overholder gældende lovgivning og regler.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Lind Outdoors hjemmeside, er medlem i Lind Outdoor via medlemskab i KLG Fodbold opsamler og behandler vi en række informationer.

Vi opbevarer og behandler følgende typer af personoplysninger Navn, alder, adresse, email-adresse og telefonnummer på indsamlere og medlemmer.

Som gavegiver har vi desuden dit cpr., kontonummer i bank og beløb. Disse oplysninger håndteres dog ikke af foreningen med af et eksternt advokatfirma. Oplysningerne skal anvendes til indberetning til SKAT med henblik på fradragsret for indbetalingen

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi bruger dine personoplysninger til noget forskelligt afhængig af, om du er medlem, indsamler eller gavegiver.

Er du medlem eller indsamler, anvender vi dine personoplysninger til:

  • Kunne administrere dit medlemsforhold og indsamlerforhold.
  • Kunne sende dig nødvendig information om dit medlemskab og praktik om indsamling.

Er du gavegiver, anvender vi dine personoplysninger til:

  • Sikring af indbetaling registreres og opkræves
  • Indberetning til SKAT
  • Overholdelse af bogføringsloven

Er du modtager af nyhedsbrevet, anvender vi dine personoplysninger til:

  • Udsende nyhedsbreve.
  • Kunne invitere dig til lokale arrangementer

Periode for opbevaring

Vi bestræber os altid på at opbevare og behandle dine personoplysninger i kortest mulig periode. Dvs. at vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige ift. at modtage nyhedsbrev, være betalende medlem, gavegiver eller indsamler.

Som modtager af nyhedsbrevet skal du selv afmelde nyhedsbrevet, hvis du ikke længere ønsker det. Hvis du er medlem, indsamler eller gavegiver kan du altid kontakte os, hvis du ikke længere ønsker at være en del af Lind Outdoor. Lind Outdoor forventes at overdrage sine aktiviteter efter etableringen i 2020, hvorefter opsamlet information vil blive slettet dog med respekt af overholdelse af dokumentationskrav til bogføring og skatteindberetning ( 5 år).

Videregivelse af oplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjepart, dog undtagen oplysninger til brug for indberetning til SKAT

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver opbevaret og behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet. Henvendelse herom kan ske til: Info@lindoutdoor.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til www.datatilsynet.dk.

Ansvarlig

Lind Outdoor v/Aage H. Madsen

Palleshøj 8

7400 Herning

Telefon: 0045 2167 3914

E-mail: info@lindoutdoor.dk

 

Copyright © 2019 - Lind Outdoor. Persondatapolitik